Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Ο Bob Dylan «σνομπάρει» και τον Obama
[Click at Life]: Ο Bob Dylan «σνομπάρει» και τον Obama

[Click at Life]: Ο Bob Dylan «σνομπάρει» και τον Obama

Δεν παρευρέθηκε σε συγκέντρωση του απερχόμενου προέδρου για αμερικανούς νομπελίστες.

Μετά τη Σουηδική Ακαδημία, ο Bob Dylan αποφάσισε να αγνοήσει και τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama, αφού δεν παρευρέθηκε σε συγκέντρωση που διοργανώνεται στον Λευκό Οίκο για τους Αμερικανούς νομπελίστες. «Δυστυχώς, ο Bob Dylan δεν θα βρίσκεται στοn Λευκό Οίκο σήμερα. Οπότε, όλοι μπορούν να ηρεμήσουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου Josh Earnest σε δημοσιογράφους. Ο απερχόμενος πρόεδρος είχε συγχαρεί τον Dylan για την βράβευση τον Οκτώβριο μέσω του Twitter.

Την περασμένη εβδομάδα, η Σουηδική Ακαδημία, η οποία απονέμει τα βραβεία Νόμπελ κάθε χρόνο, ανακοίνωσε ότι ο Dylan τελικά θα λείψει από την επίσημη τελετή στις 10 Δεκεμβρίου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Dylan ενημέρωσε την Ακαδημία γραπτώς ότι έχει «προϋπάρχουσες δεσμεύσεις» που δεν του επιτρέπουν να παρευρεθεί στην τελετή. Σύμφωνα με τη Σουηδική Ακαδημία, η μόνη υποχρέωση του Dylan είναι να κάνει μια διάλεξη εντός έξι μηνών από την επίσημη τελετή.

Όπως εξηγεί σε δεύτερη ανακοίνωση η Σουηδική Ακαδημία, υπάρχει μια πιθανότητα να προγραμματιστεί μια συναυλία του Bob Dylan στην Στοκχόλμη το 2017, πιθανότατα την άνοιξη, οπότε θα είναι μια καλή ευκαιρία για τη διάλεξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!