Κυριακή, 23 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σεμινάρια από Μοσχόπουλο, Πάσχου και Σελαμσή στο Πόρτα
[Click at Life]: Ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σεμινάρια από Μοσχόπουλο, Πάσχου και Σελαμσή στο Πόρτα

[Click at Life]: Ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σεμινάρια από Μοσχόπουλο, Πάσχου και Σελαμσή στο Πόρτα

Για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί κύκλος σταθερών σεμιναρίων με σκοπό την πιο άμεση και συστηματική επικοινωνία του θεάτρου με νέους καλλιτέχνες, ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Με βασικό άξονα την υποκριτική αλλά όχι μόνο, τα εαρινά και θερινά σεμινάρια που θα πραγματοποιήσουν στο Θέατρο Πόρτα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του, Θωμάς Μοσχόπουλος και οι οι σταθεροί συνεργάτες του, Σοφία Πάσχου και Κορνήλιος Σελαμσής, στοχεύουν στην αποκρυπτογράφηση του κώδικα που διαμορφώνει το χαρακτήρα του θεάτρου, προσφέροντας, ταυτόχρονα, μια ευκαιρία γνωριμίας με την προσωπική δουλειά και το στίγμα νέων καλλιτεχνών, ηθοποιών και σκηνοθετών. Με πολλές και διαρκώς αυξανόμενες στον αριθμό μορφές άμεσης και έμμεσης συνεργασίας που χαρακτήρισαν τη φετινή χρονιά, ζητούμενο για το θέατρο παραμένει, τα σεμινάρια να αποτελέσουν τη βάση μιας σταθερής μες στο χρόνο εξέλιξης και όχι απλώς το πεδίο μιας χρήσιμης αλλά ευκαιριακής συνάντησης.

Φέτος η προσπάθεια του Πόρτα βρίσκει αρωγό το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, το οποίο αναγνωρίζοντας τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα των σεμιναρίων, παρέχει υποτροφίες σε σπουδαστές, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σ’ ένα δωρεάν Masterclass, με στόχο τη μελλοντική συνεργασία με το Πόρτα.

Α’ ΚΥΚΛΟΣ

Σεμινάριο του Θωμά Μοσχόπουλου που απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς και απόφοιτους δραματικών σχολών με τίτλο “Η «τέχνη» του θεάτρου ή μήπως η τεχνική του;”

Ημερομηνίες: 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11 Απριλίου
Ώρες: 13.00 – 18.00
Διάρκεια: 35 ώρες (σε επτά 5ωρες συναντήσεις)
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 15 μέγιστος 25
Κόστος συμμετοχής: 200 ευρώ + ΦΠΑ
Β’ ΚΥΚΛΟΣ

Στον Β’ Κύκλο Σεμιναρίων δυνατότητα εγγραφής θα έχουν μόνο οι συμμετέχοντες στον Α’ Κύκλο Σεμιναρίων (είτε του Θωμά Μοσχόπουλου είτε της Σοφίας Πάσχου κατά τη διάρκεια του 2016 ή/και του 2017).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!