Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: «Άφαντος» ο Bob Dylan μετά την βράβευσή του με Νόμπελ
[Click at Life]: «Άφαντος» ο Bob Dylan μετά την βράβευσή του με Νόμπελ

[Click at Life]: «Άφαντος» ο Bob Dylan μετά την βράβευσή του με Νόμπελ

Η Σουηδική Ακαδημία δεν ξέρει εάν θα εμφανιστεί στην απονομή στις 10 Δεκεμβρίου.

Η βράβευση του Bob Dylan με το Νόμπελ Λογοτεχνίας για την τη δημιουργία νέων ποιητικών εκφράσεων στο πλαίσιο της σπουδαίας παράδοσης του αμερικανικού τραγουδιού ήταν η μεγάλη έκπληξη, αλλά η Σουηδική Ακαδημία δεν ξέρει εάν θα εμφανιστεί στην απονομή.

Αν και συνάδελφοι του Dylan, όπως ο Leonard Cohen , οι Rolling Stones και ο Tom Waits έχουν συγχαρεί τον 75-χρονο τραγουδιστή, ο ίδιος δεν έχει έρθει σε επαφή με τη Σουηδική Ακαδημία. «Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε τίποτα. Έχω τηλεφωνήσει και στείλει email στον στενότερο συνεργάτη του και έλαβα πολύ ευγενικές απαντήσεις. Προς το παρόν αυτό αρκεί», ανέφερε η γενική γραμματέας του θεσμού, Σάρα Ντάνιους, στο δημόσιο ραδιόφωνο SR.

Ο Dylan έχει προσκληθεί στην Στοκχόλμη για να παραλάβει το βραβείο από τον βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ΄ Γουσταύο της Σουηδίας στις 10 Δεκεμβρίου, αλλά για την ώρα δεν έχει απαντήσει εάν θα παραστεί στην τελετή. Η Ντάνιους πιστεύει ότι τελικά θα το κάνει, αλλά, και να μην έρθει, δεν πειράζει, αφού θα γίνει «μια μεγάλη γιορτή και η διάκριση του ανήκει».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!