Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Βελτιωμένα τα μεγέθη της Σαράντης το εννεάμηνο
[Capital]: Βελτιωμένα τα μεγέθη της Σαράντης το εννεάμηνο

[Capital]: Βελτιωμένα τα μεγέθη της Σαράντης το εννεάμηνο

Αύξηση πωλήσεων και προ φόρων και τόκων κερδών (EBIT), εμφάνισε το εννεάμηνο του 2016 η Σαράντης .

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι πωλήσεις του ομίλου αυξήθηκαν κατά 19,86% την εξεταζόμενη περίοδο διαμορφούμενες σε 239,92 εκατ. ευρώ έναντι 200,17 εκατ. ευρώ το περυσινό εννεάμηνο.

Τα Κέρδη Προ Φόρων, Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 37,61% στα 25,44 εκατ. ευρώ, ενώ τα προ φόρων και τόκων κέρδη σημείωσαν αύξηση 42%.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

Οι ενέργειες υποστήριξης των προϊόντων, η συνεχής ανανέωση του πραϋντικού χαρτοφυλακίου καθώς και οι νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, συντελούν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας των εμπορικών σημάτων και στηρίζουν την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Σημαντική είναι η πορεία του Ομίλου ακόμα και εξαιρώντας τις πρόσφατες εξαγορές, καθώς επιτεύχθηκε άνοδος πωλήσεων ύψους 12,85% συγκριτικά με το εννεάμηνο του 2015.

Εντυπωσιακή ανάπτυξη επέδειξαν τόσο η Ελλάδα, όσο και οι ξένες χώρες του Ομίλου.

Η Ελλάδα, παρουσίασε αξιοσημείωτη άνοδο πωλήσεων της τάξης του 16,88% στα €89,88 εκ., απόδοση εντυπωσιακή συγκριτικά με την τάση του δείκτη του λιανικού εμπορίου.

Οι χώρες του εξωτερικού που αντιπροσωπεύουν 62,54% του συνόλου των πωλήσεων του Ομίλου, σημείωσαν άνοδο κατά 21,72% στα €150,04 εκ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!