Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Ο ΑΒ Βασιλόπουλος πετάει το “γάντι” στον ανταγωνισμό
[Capital]: Ο ΑΒ Βασιλόπουλος πετάει το “γάντι” στον ανταγωνισμό

[Capital]: Ο ΑΒ Βασιλόπουλος πετάει το “γάντι” στον ανταγωνισμό

της Αλεξάνδρας Γκίτση
Ο “πόλεμος” τιμών μόλις ξεκίνησε. Η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος , μέλος του Ολλανδοβελγικού ομίλου Ahold – Delhaize, πέρασε στην αντεπίθεση στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην αγορά για το τι πρόκειται να επακολουθήσει από εδώ και πέρα, εν όψει και της ολοκλήρωσης του deal Σκλαβενίτη – Μαρινόπουλου.

Μέσω τηλεοπτικής καμπάνιας που “τρέχει” τις τελευταίες ημέρες, καλεί τους καταναλωτές να διαπιστώσουν ιδιοίς όμμασι ότι οι τιμές των προϊόντων που πουλά μέσα από το δίκτυό της είναι: “αληθινά χαμηλές”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σποτ.

Η καμπάνια αυτή, που περιλαμβάνει περισσότερα από 300 βασικά προϊόντα και θα “τρέξει” για μεγάλο χρονικό διάστημα, “έχει ως κύριο στόχο να φέρει τους καταναλωτές των ανταγωνιστικών αλυσίδων μέσα το δίκτυο της ΑΒ και να διαπιστώσουν οι ίδιοι πως η αλυσίδα δεν είναι ακριβή”, όπως υποστηρίζουν πηγές κοντά στη διοίκηση της ΑΒ Βασιλόπουλος .

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κίνηση αυτή “δεν συνιστά πόλεμο τιμών”, και δεν συνδέεται με μείωση των τιμών ούτε με προσφορές. “Οι τιμές των προϊόντων μας είναι εξίσου φθηνές ή στα ίδια επίπεδα με αυτές του ανταγωνισμού”, συμπλήρωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!