Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Το θέρετρο της Κορινθίας που “γοήτευσε” την Turkish Airlines
[Capital]: Το θέρετρο της Κορινθίας που “γοήτευσε” την Turkish Airlines

[Capital]: Το θέρετρο της Κορινθίας που “γοήτευσε” την Turkish Airlines

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο, μέσω της Turkish Airlines, έχει καταφέρει να προσελκύσει το Hyades Mountain Resort, ένα οικογενειακό σαλέ στα Τρίκαλα Ορεινής Κορινθίας που παραπέμπει σε ελβετικό χωριό.

Όπως αναφέρει στο Capital.gr ο Γιάννης Λαζόπουλος, που έχει δημιουργήσει “από το μηδέν” το resort, η αποκλειστική συμφωνία με τον τουρκικό αερομεταφορέα επιτρέπει στους επιβάτες και στο προσωπικό της εταιρείας να απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις κατά τη διαμονή τους στις πολυτελείς μεζονέτες στα Άνω Τρίκαλα της Ορεινής Κορινθίας.

Στους επιβάτες της Turkish Airlines, διανέμεται, μαζί με τα εισιτήρια, το ενημερωτικό φυλλάδιο του Hyades Mountain Resort όπου περιγράφονται οι προσφερόμενες παροχές, όπως έκπτωση 10% στις τιμές διαμονής.

Η συμφωνία “γεννήθηκε” μετά την επίσκεψη στα Τρίκαλα Κορινθίας στελεχών του τουρκικού αερομεταφορέα, οι οποίοι γοητεύθηκαν από την μοναδική ομορφιά της περιοχής.

Προορισμός για όλο το χρόνο

Το “στοίχημα” είναι το θέρετρο, που αποτελείται από επτά σπίτια και βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου χιλίων μέτρων στις πλαγιές της Ζήρειας, να αποτελέσει προορισμό για όλο το χρόνο.

Όπως σχολιάζει ο κ. Λαζόπουλος που “τρέχει” το Hyades μαζί με το γιο του Στέφανο, πρόκειται για εύκολο στόχο: η μικρή απόσταση (22 χλμ) από τις παραλίες του Ξυλοκάστρου (από τις οποίες αρκετές διαθέτουν “γαλάζια σημαία”), το υψόμετρο και η σύντομη απόσταση (142 χλμ) από την Αθήνα, αποτελούν το κατάλληλο μίγμα για όσους θα ήθελαν να συνδυάσουν βουνό με θάλασσα.

Το Hyades Mountain Resort ξεκίνησε την λειτουργία του το 2010, έχει αναπτυχθεί σε έκταση περίπου 20 στρεμμάτων και έχει χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια και κοινοτικούς πόρους από το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!