Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
31 °C 10 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Η Τάνια Γιακουμάκη στη Γενική Διεύθυνση της Bakers Digital Communication, θυγατρικής τηςV+O
[Capital]: Η Τάνια Γιακουμάκη στη Γενική Διεύθυνση της Bakers Digital Communication, θυγατρικής τηςV+O

[Capital]: Η Τάνια Γιακουμάκη στη Γενική Διεύθυνση της Bakers Digital Communication, θυγατρικής τηςV+O

Η Τάνια Γιακουμάκη, ένα στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στους τομείς Marketing και Επικοινωνίας και με εξειδίκευση σε θέματα Digital Strategy & Transformation, ανέλαβε καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας, στη Bakers Digital Communication, θυγατρική εταιρεία της V+O στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Τάνια Γιακουμάκη προέρχεται από την εταιρεία XPLAIN, όπου κατείχε τα τελευταία 4 χρόνια τη θέση της Γενικής Διευθύντριας, στην οποία από τον πρώτο κιόλας χρόνο συνέβαλε δυναμικά στην ανάπτυξη της, καθώς και σε σημαντικές διεθνείς διακρίσεις (Internationalist Award for Innovative Digital Solutions for PepsiCo).

Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στο σχεδιασμό tailor-made στρατηγικών Digital Marketing με απτά αποτελέσματα (ROI), καθώς και στην παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης και παροχής υπηρεσιών σε θέματα Digital Innovation για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και των αποτελεσμάτων εταιρικών και προϊοντικών brands στο digital περιβάλλον.

Ανάμεσα στους πελάτες που έχει συμβουλέψει, συγκαταλέγονται μεγάλες εταιρείες με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη digital και socia lmedia παρουσία. Πιο συγκεκριμένα, είχε πολύχρονη συνεργασία, στο εξωτερικό, με την PepsiCo για το Corporate και τα Βrands της σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ στην Ελλάδα, με τις Interamerican, AB Βασιλόπουλος, ELBISCO, Friesland,Volvo, κ.ά.

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ομάδα μας ενισχύεται περαιτέρω με ένα ακόμα στέλεχος που διαθέτει αξιοζήλευτη εμπειρία και επιδόσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!