Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Συμφωνία Marriott International-Χανδρή για το ξενοδοχείο Metropolitan
[Capital]: Συμφωνία Marriott International-Χανδρή για το ξενοδοχείο Metropolitan

[Capital]: Συμφωνία Marriott International-Χανδρή για το ξενοδοχείο Metropolitan

Της Βασιλικής Κουρλιμπίνη
Συμφωνία για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Metropolitan επί της Λεωφόρου Συγγρού ανακοίνωσε η αμερικανική αλυσίδα Marriott International με τον όμιλο Χανδρή. Η επένδυση είναι συνολικού ύψους 15 εκατ. δολάρια, ενώ οι διαδικασίες ανακαίνισης αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο 2018.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου η υπογραφή της συνεργασίας με το ξενοδοχείο Metropolitan, υπογραμμίζει την επιθυμία της Marriott να συνεργαστεί με ιδιοκτήτες, ώστε να διευρύνει τα 30 εμπορικά σήματά της σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Η ανακοίνωση της συνεργασίας στην Αθήνα, έρχεται σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα αφότου η Marriott International ολοκλήρωσε την εξαγορά της Starwood Hotels & Resorts. Η συμφωνία δημιούργησε τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρία στον κόσμο, με τη Marriott International να διαχειρίζεται ή να παρέχει franchising σε περισσότερα από 5.700 ξενοδοχεία και 1.1 εκ. δωμάτια σε περισσότερες από 110 χώρες. Η παρουσία της Marriott τώρα στην Ελλάδα αριθμεί συνολικά 13 αστικά και παραθεριστικά ξενοδοχεία.
Ο όμιλος της Marriott είχε αποχωρήσει στα τέλη του 2013 από τη διαχείριση του ομώνυμου τότε ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Συγγρού (το οποίο στη συνέχεια πέρασε στη διαχείριση της ιδιοκτήτριας ΑΣΤΥ Α.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!