Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Σχέδια για υπηρεσίες quad play από τη Forthnet
[Capital]: Σχέδια για υπηρεσίες quad play από τη Forthnet

[Capital]: Σχέδια για υπηρεσίες quad play από τη Forthnet

Την επέκταση των υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας που προσφέρει, με την είσοδό της στις υπηρεσίες quad play (τηλεόραση, κινητό, σταθερή τηλεφωνία και internet) ετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Forthnet .

Πρόθεση της εταιρείας είναι να καταστεί “εικονικός πάροχος” (MVNO) ώστε να προσφέρει και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στους συνδρομητές της. Η κίνηση αυτή σε συνδυασμό με το αποκλειστικό περιεχόμενο που διαθέτει η Nova αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στον τηλεπικοινωνιακό όμιλο, εκτιμούν στην αγορά. Και αυτό διότι θα υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρεται ένα πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, με στόχο να αυξηθούν τα επίπεδα πιστότητας των πελατών της.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης ομολογιακού δανείου και έχοντας ρυθμίσει με πολύ ευνοϊκούς όρους τον δανεισμό της σε μακροπρόθεσμο, κάτι που βελτίωσε αισθητά τον ισολογισμό της.

Η εταιρεία παραμένει σταθερά και στρατηγικά προσηλωμένη στις συνδυαστικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, μία αγορά που η ίδια δημιούργησε με την εισαγωγή της υπηρεσίας Nova3play, οι οποίες αποτελούν και το βασικό μοχλό αύξησης της διείσδυσης της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!