Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Saxo Bank: Το 2018 επιφυλάσσει ακραίες συγκινήσεις, μετά από ένα ακραία ήρεμο 2017
[Capital]: Saxo Bank: Το 2018 επιφυλάσσει ακραίες συγκινήσεις, μετά από ένα ακραία ήρεμο 2017

[Capital]: Saxo Bank: Το 2018 επιφυλάσσει ακραίες συγκινήσεις, μετά από ένα ακραία ήρεμο 2017

Το 2018 ίσως επιφυλάσσει ακραίες συγκινήσεις, μετά από ένα ακραία ήρεμο 2017, εκτιμά η Saxo Bank, η οποία δημοσίευσε σήμερα την καθιερωμένη ετήσια έκδοση με τις 10 Ακραίες Προβλέψεις για το 2018. Οι προβλέψεις επικεντρώνονται σε μια σειρά από απίθανα αλλά υποτιμημένα γεγονότα, τα οποία, εφόσον πραγματοποιηθούν, έχουν τη δυναμική να συνταράξουν τις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Αν και οι συγκεκριμένες προβλέψεις δεν αποτελούν την επίσημη θέση της Saxo για το μέλλον των αγορών το 2018, λειτουργούν ως προειδοποίηση για τυχόν εσφαλμένη κατανομή του κινδύνου από πλευράς των επενδυτών, που συνήθως δίνουν μόλις 1% πιθανότητα πραγματοποίησης τέτοιων γεγονότων.

Σχολιάζοντας τις φετινές Ακραίες Προβλέψεις, ο επικεφαλής Οικονομολόγος της Saxo Bank, Steen Jakobsen, δήλωσε:
“Δημοσιεύουμε τις Ακραίες Προβλέψεις εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια. Πιστεύουμε ότι η φετινή λίστα είναι η καλύτερη που συντάξαμε ποτέ, με στόχο να ενθαρρύνουμε τους επενδυτές να μην αρκούνται στην άποψη της οικονομικής κοινής γνώμης. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι Ακραίες Προβλέψεις δεν αποτελούν την επίσημη πρόβλεψη της Saxo Bank για τις αγορές, αλλά σκιαγραφούν τα γεγονότα και τις κινήσεις της αγοράς που, αν και άκρως απίθανο να συμβούν, έχουν τεράστια δυναμική να αναστατώσουν την καθολική οικονομική οπτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!