Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Sandserson Group: Αύξησε το μέρισμα 16% καθώς ενισχύθηκαν τα κέρδη
[Capital]: Sandserson Group: Αύξησε το μέρισμα 16% καθώς ενισχύθηκαν τα κέρδη

[Capital]: Sandserson Group: Αύξησε το μέρισμα 16% καθώς ενισχύθηκαν τα κέρδη

Η Sandserson Group Plc ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα για την χρήση 2016 είναι αντίστοιχα των προσδοκιών της αγοράς και ότι η εταιρεία έχει αποφασίσει να αυξήσει το τελικό πληρωτέο μέρισμα κατά 16%.

Για την χρήση που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία πληροφορικής ανακοίνωσε προ φόρων κέρδη 2,8 εκατ. στερλίνων (3,46 εκατ. δολαρίων), υψηλότερα κατά 37% σε σχέση με τα 2 εκατ. στερλίνες που εμφάνισαν στην αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους, και έσοδα στις 21,3 από τις 19,2 εκατ. στερλίνες.

Τα προσαρμοσμένα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν κατά περίπου 12% στις 3,69 εκατ. στερλίνες.

“Μαζί με ένα ισχυρό βιβλίο παραγγελιών και ένα καλό momentum πωλήσεων, το δ.σ. έχει εμπιστοσύνη ότι σε αυτό το αρχικά πρόωρο στάδιο του νέου οικονομικού έτους, ο όμιλος θα σημειώσει περαιτέρω πρόοδο και θα εμφανίσει αποτελέσματα τα οποία είναι ξανά, τουλάχιστον, αντίστοιχα των εκτιμήσεων της αγοράς για την χρήση που λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2017″, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Ian Newcombe.

Η εταιρεία έχει προτείνει τελικό μέρισμα 1,4 πενών ανά μετοχή, με αποτέλεσμα το συνολικό μέρισμα για την χρήση να διαμορφωθεί στις 2,4 πένες, υψηλότερα 14%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!