Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Ρωσία: Η παραγωγή πετρελαίου θα μπορούσε να επιστρέψει στα επίπεδα του 2016
[Capital]: Ρωσία: Η παραγωγή πετρελαίου θα μπορούσε να επιστρέψει στα επίπεδα του 2016

[Capital]: Ρωσία: Η παραγωγή πετρελαίου θα μπορούσε να επιστρέψει στα επίπεδα του 2016

Η επιστροφή στα επίπεδα παραγωγής πετρελαίου του Οκτωβρίου του 2016, που ήταν η βάση για την υπάρχουσα συμφωνία μείωσης της παγκόσμιας παραγωγής, είναι μία από τις επιλογές για τη χαλάρωση των περιορισμών στην παραγωγή, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας .

Πηγές αυτήν την εβδομάδα ανέφεραν πως η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία συζητούσαν το ενδεχόμενο αύξησης της παραγωγής από χώρες εντός και εκτός του ΟΠΕΚ, χαλαρώνοντας 17 μήνες αυστηρών περιορισμών στην παραγωγή, εν μέσω ανησυχιών για το ράλι των τιμών του “μαύρου χρυσού”.

Όταν επεκτείναμε τη συμφωνία έως το τέλος του 2018, μιλήσαμε για μια τέτοια πιθανότητα (επιστροφής στα επίπεδα του Οκτωβρίου του 2016), είπε ο Νόβακ μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο αποφάσεις θα ληφθούν τον Ιούνιο, πρόσθεσε, αναφερόμενος στη συνάντηση χωρών μελών του ΟΠΕΚ και χωρών εκτός ΟΠΕΚ στη Βιέννη στις 22 και 23 Ιουνίου.

Η υπάρχουσα συμφωνία τέθηκε σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2017 και προέβλεπε τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου κατά 1,8 εκατ. βαρέλια την ημέρα.

*Διαβάστε ακόμα

Ο ΟΠΕΚ εξετάζει αύξηση παραγωγής πετρελαίου κατά 1 εκατ. βαρέλια ημερησίως

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!