Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Remy Cointreau: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα έσοδα
[Capital]: Remy Cointreau: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα έσοδα

[Capital]: Remy Cointreau: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα έσοδα

Τα έσοδα β΄ τριμήνου της Remy Cointreau υπερέβησαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, κυρίως εξαιτίας της ζήτησης για κονιάκ και άλλα ποτά στις ΗΠΑ και την αναζωπύρωση της ανάπτυξης στην Κίνα.

Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 294,8 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο από τα 277,5 εκατ. ευρώ στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Σε συγκρίσιμη βάση, τα έσοδα αυξήθηκαν 7,4%. Οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση 4,3%.

Ο όμιλος ποτών, που διαθέτει το κονιάκ Remy Martin και το λικέρ Conitreau μεταξύ άλλων brands, εξαρτάται όλο και περισσότερο από την αμερικανική αγορά, όπου η ζήτηση για κονιάκ έχει αυξηθεί σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Οι πωλήσεις στην Κίνα, που επλήγησαν από την καταστολή της κυβέρνησης στις αλόγιστες δαπάνες και στα δώρα, που ξεκίνησε το 2013, συνέχισαν επίσης να ανακάμπτουν αργά, τόνισε η Remy.

Τα έσοδα από το κονιάκ Remy Martin, αυξήθηκαν 7,7% έναντι εκτιμήσεων για άνοδο 5,9%. Οι πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ρωσία και την Αυστραλία, βοήθησαν επίσης την εταιρεία να υπερβεί τις εκτιμήσεις.

Η Remy επαναδιατύπωσε τις εκτιμήσεις για την χρήση που λήγει τον Μάρτιο του 2017, δηλώνοντας πως αναμένει να καταγράψει οργανική ανάπτυξη στα λειτουργικά κέρδη της χρήσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!