Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Η Razer αγόρασε τη μουσική εταιρεία του George Lukas
[Capital]: Η Razer αγόρασε τη μουσική εταιρεία του George Lukas

[Capital]: Η Razer αγόρασε τη μουσική εταιρεία του George Lukas

Η Razer, αξίας 1,5 δισ. δολαρίων συνώνυμη με τα hardcore παιχνίδια αγόρασε την εταιρεία audio THX, η οποία ιδρύθηκε από τον δημιουργό των Star Wars, George Lukas, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider. Ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Razer, Min – Liang Tan, αποκάλυψε την απόκτηση της πλειοψηφίας του ενεργητικού κεφαλαίου της THX σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Business Insider. Δεν αποκάλυψε όμως τις οικονομικές λεπτομέρειες των συναλλαγών.

Ο Tan δήλωσε ότι η Razer θα διατηρήσει το σύνολο του προσωπικού καθώς και ότι θα κρατήσει την ομάδα “εντελώς διαχωρισμένη”, με άλλα λόγια, θα εξακολουθεί να λειτουργεί ακριβώς όπως τώρα απλώς με διαφορετικό ιδιοκτήτη.

Η Razer είναι το μοναδικό σύγχρονο brand που ασχολείται με τα πάντα, από λογισμικό hardware μέχρι και software για τους χρήστες παιχνιδιών. Με έδρα την Καλιφόρνια, η εταιρεία ξεκίνησε το 2005 και τελευταία αποτιμήθηκε στα 1,5 δισ. δολάρια. Η Razer απασχολεί περίπου 1.000 υπαλλήλους παγκοσμίως και είναι ιδιόκτητη. Ακόμη, έχει δημιουργήσει μερικούς από τους ταχύτερους, υψηλών προδιαγραφών και βελτιωμένους φορητούς υπολογιστές παγκοσμίως ενώ είναι συνώνυμη με αφοσιωμένους video gamers.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!