Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Πώς η Manifest Services φιλοδοξεί να αλλάξει το χάρτη του Facility Management
[Capital]: Πώς η Manifest Services φιλοδοξεί να αλλάξει το χάρτη του Facility Management

[Capital]: Πώς η Manifest Services φιλοδοξεί να αλλάξει το χάρτη του Facility Management

Σε μία εποχή όπου η οικονομική ύφεση αποθαρρύνει κάθε νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία, η Manifest, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του facility management, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη πως ακόμα και σε ένα περιβάλλον κάθε άλλο παρά ευνοϊκό, με συστηματική δουλειά και στοχοθεσία μπορεί να ευδοκιμήσει κάθε πραγματικά ξεχωριστή προσπάθεια.
Η Manifest, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το εύρος αναγκών για τη διαχείριση εγκαταστάσεων, υποδομών και υποστηρικτικού προσωπικού. Με ενεργό δράση από το 2003 και αποκλειστικό προσανατολισμό στη ολοκληρωμένη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων υψηλών απαιτήσεων, η εταιρεία έχει πλέον ηγετική θέση στον κλάδο και παρουσία σε δέκα χώρες.
Η φιλοσοφία της εταιρείας έχει ως κέντρο τον άνθρωπο. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζει τους διαφορετικούς κλάδους εργασιών της εταιρείας δύναται να παρέχει ποιοτικές, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Παράλληλα, σκοπός της εταιρείας είναι να φροντίζει τους ανθρώπους των εταιρειών που αναλαμβάνει για να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τις επιχειρήσεις, την κοινωνία και την οικονομία.
Στόχος είναι να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της, στηρίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των εταιρειών και συμβάλλοντας στη δημιουργία του κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος ώστε να μεγιστοποιείται η απόδοση των εργαζομένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!