Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Πώς η Apple οπισθοχωρεί από την είσοδό της στην αυτοκινητοβιομηχανία
[Capital]: Πώς η Apple οπισθοχωρεί από την είσοδό της στην αυτοκινητοβιομηχανία

[Capital]: Πώς η Apple οπισθοχωρεί από την είσοδό της στην αυτοκινητοβιομηχανία

Η Apple κάνει πίσω στις φιλοδοξίες της για εισαγωγή στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας με αποτέλεσμα να οδηγείται σε εκατοντάδες περικοπές μισθών και σε μια νέα κατεύθυνση η οποία προς το παρόν δεν περιλαμβάνει την παραγωγή του δικού της αμαξιού, αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Εκατοντάδες μέλη της ομάδας παραγωγής του νέου αυτοκινήτου, η οποία αποτελούταν από περίπου 1.000 άτομα, είτε μεταφέρθηκαν σε άλλες θέσεις, είτε απολύθηκαν ή, ακόμη, έφυγαν οικειοθελώς τους τελευταίους μήνες, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Η νέα ηγεσία αυτής της πρωτοβουλίας, γνωστή ως Project Titan, είχε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ενός αυτόνομου συστήματος οδήγησης το οποίο προσέφερε στην Apple την ευελιξία είτε να συνεργαστεί με τις υπάρχουσες αυτοκινητοβιομηχανίες, είτε να προχωρήσει στο σχεδιασμό του δικού της αυτοκινήτου στο μέλλον. Η Apple έχει κρατήσει τα προϋπάρχοντα στελέχη της αμέτοχα στο νέο project και είχε προσλάβει νέο προσωπικό για τις σχετικής με τα αυτοκίνητα δραστηριότητες.

Στελέχη της Apple έδωσαν στην ομάδα σχεδιασμού του αυτοκινήτου ένα deadline, το αργότερο μέχρι το επόμενο έτος προκειμένου να αποδείξουν τη σκοπιμότητα της αυτόματης οδήγησης και να αποφασίσουν την τελική κατεύθυνση του νέου προϊόντος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!