Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Πιο αισιόδοξοι οι καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου
[Capital]: Πιο αισιόδοξοι οι καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου

[Capital]: Πιο αισιόδοξοι οι καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου

Οι Βρετανοί καταναλωτές ήταν πιο αισιόδοξοι τα τελευταία πέντε χρόνια τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Ωστόσο η αισιόδοξη διάθεση δεν ήταν αισθητή και στο Λονδίνο , όπου οι περισσότεροι που απάντησαν στην έρευνα, τάχθηκαν κατά της εξόδου της χώρας από την ΕΕ στο πρόσφατο δημοψήφισμα.

Ο γενικότερα αισιόδοξος τόνος της έρευνας που διεξήχθη από την Deloitte, απηχεί άλλα μέτρα εμπιστοσύνης από τους καταναλωτές που φαίνεται να έχουν αγνοήσει το σοκ της ψήφου για έξοδο από την ΕΕ.

Η Deloitte δήλωσε πως η εμπιστοσύνη μεταξύ των καταναλωτών αυξήθηκε κατά 3% σε σχέση με την προηγούμενη τριμηνιαία έρευνα, που αποτελεί την μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη του 2014. Αλλά στο Λονδίνο , η καταναλωτική εμπιστοσύνη μειώθηκε κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες.

“Η απόφαση για Brexit μπορεί να επηρεάσει μια περιοχή όπου το 60% του πληθυσμού ψήφισε να παραμείνει εντός της ΕΕ και της οποίας η εξάρτηση στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, την μετανάστευση και τη ροή κεφαλαίων είναι ιδιαίτερα ισχυρή”, τόνισε ο Ian Stewart, επικεφαλής οικονομολόγος της Deloitte.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!