Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Ομολογιακό €11,7 εκατ. για τη Δάιος και €63,9 εκατ. για τη Hellas Holiday Hotels
[Capital]: Ομολογιακό €11,7 εκατ. για τη Δάιος και €63,9 εκατ. για τη Hellas Holiday Hotels

[Capital]: Ομολογιακό €11,7 εκατ. για τη Δάιος και €63,9 εκατ. για τη Hellas Holiday Hotels

Σύμβαση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού 11,7 εκατ. ευρώ υπέγραψε η Δάιος Πλαστικά στις 14 Οκτωβρίου. Παράλληλα, η θυγατρική της, η Hellas Holiday Hotels υπέγραψε Σύμβαση Κοινού Ομολογιακού ποσού 63,9 εκατ. ευρώ.

Τα ομολογιακά δάνεια είναι διάρκειας επτά ετών και θα χρησιμοποιηθούν εξ ολοκλήρου σε αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρία ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 14/10/2016 υπέγραψε Σύμβαση Κοινού Ομολογιακού Δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, ποσού 11.713.500,00 ευρώ με Διοργανωτή της έκδοσης, Πληρεξούσιο καταβολών και Εκπρόσωπο των Ομολογιούχων Δανειστών την Τράπεζα Πειραιώς και συμμετέχουσες Τράπεζες την Τράπεζα Πειραιώς και την ALPHABANK.

Συγκεκριμένα το ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας επτά ετών και θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου σε αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού βραχυπρόθεσμου δανεισμού.

Επίσης την ίδια ημερομηνία η θυγατρική εταιρία (100%) της ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ, HELLAS HOLIDAY HOTELS Α.Ε. υπέγραψε Σύμβαση Κοινού Ομολογιακού Δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ποσού 63.919.425,00 ευρώ με Διοργανωτή της έκδοσης, Πληρεξούσιο καταβολών και Εκπρόσωπο των Ομολογιούχων δανειστών την Τράπεζα ALPHABANK. και συμμετέχουσες Τράπεζες την Τράπεζα Πειραιώς την EUROBANK και την ALPHABANK. Συγκεκριμένα το ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας επτά ετών και θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου σε αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!