Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Οδ. Αθανασίου: Πρέπει να λάβουν χώρα δύο ορόσημα για το Ελληνικό
[Capital]: Οδ. Αθανασίου: Πρέπει να λάβουν χώρα δύο ορόσημα για το Ελληνικό

[Capital]: Οδ. Αθανασίου: Πρέπει να λάβουν χώρα δύο ορόσημα για το Ελληνικό

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, μιλώντας στο σημερινό συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, σημείωσε ότι απαιτούνται να λάβουν χώρα δύο ορόσημα για να ξεκινήσουν τα έργα αξιοποίησης της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό .

“Απαιτείται το Συμβούλιο της Επικρατείας να εγκρίνει το master plan αξιοποίησης του Ελληνικού εντός των προσεχών τριών – τεσσάρων μηνών και να γίνει διαγωνισμός για το integration casino, convention exhibition resort (σ.σ.: που θα αναπτυχθεί στην έκταση). Με την επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανάδειξη αναδόχου θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε”, σημείωσε.

Ανέφερε, ακόμη, ότι υπήρχε μία διετία που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2014, εντός της οποίας η πολιτεία θα έπρεπε να ολοκληρώσει σειρά προαπαιτούμενων ώστε να ξεκινήσουν τα έργα τον Νοέμβριο του 2016.

“Υπήρξαν καθυστερήσεις, αλλά υπάρχει καλή συνεργασία με την πολιτεία. Θέλω να πιστεύω ότι στους επόμενους μήνες θα συνεργαστούμε με την πολιτεία για να γίνουν τα απαραίτητα”, είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!