Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Nova: Ανακριβή τα δημοσιεύματα για οφειλές προς τη Superleague
[Capital]: Nova: Ανακριβή τα δημοσιεύματα για οφειλές προς τη Superleague

[Capital]: Nova: Ανακριβή τα δημοσιεύματα για οφειλές προς τη Superleague

Στελέχη της Κάντζας σχολιάζοντας δημοσιεύματα, που χαρακτηρίζουν ως ανακριβή, και τα οποία έκαναν λόγο για οφειλές της Nova προς τη Superleague , διευκρινίζουν ότι το σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές (Nova-Superleague ) τους τελευταίους μήνες αφορά το ποσό των 2,8 εκ ευρώ, της ρήτρας δηλαδή που έχει επιβληθεί -χωρίς όμως να έχει ακόμα παρακρατηθεί- από τη Nova για την μη τέλεση της 1ης και της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τον Αύγουστο.

Η ρήτρα αυτή προβλέπεται από τη σύμβαση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αποτελεί την ελάχιστη δυνατή αποζημίωση για την μη αμφισβητούμενη ζημία που υπέστη τον Αύγουστο η Nova . Για την αναβολή της 11ης αγωνιστικής καμία ρήτρα δεν έχει επιβληθεί από την Nova.

Οι ίδιοι σημειώνουν πως ουδείς αμφισβητεί ότι αναλογούν σημαντικές ευθύνες για την αναβολή του πρωταθλήματος στις ΠΑΕ, με τις εμπρηστικές δηλώσεις και ενέργειες τους, όπως αυτές αναφέρονται συγκεκριμένα και στην υπουργική απόφαση της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος.

Τα στελέχη της Nova τόνιζαν επίσης πως η Superleague και τα μέλη της δεν έκαναν καμία απολύτως ενέργεια προκειμένου να προασπίσουν τα συμφέροντα του συνεταιρισμού και του μοναδικού χρηματοδότη τους, που είναι ο τηλεοπτικός μεταδότης Nova, αλλά και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!