Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Νέα προϊόντα και ευκαιρίες φέρνουν οι ιδιώτες στο ρεύμα
[Capital]: Νέα προϊόντα και ευκαιρίες φέρνουν οι ιδιώτες στο ρεύμα

[Capital]: Νέα προϊόντα και ευκαιρίες φέρνουν οι ιδιώτες στο ρεύμα

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Η χθεσινές ανακοινώσεις που έγιναν από την Elpedison και την Public για την από κοινού συνεργασία με στόχο τη διάθεση προϊόντων του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από το δίκτυο καταστημάτων του ισχυρού retailer έρχεται σε συνέχεια ανακοινώσεων που έγιναν από άλλες εταιρείες προμήθειας (Cosmote Γερμανός – Protergia, Wind Ήρων).
Οι συγκεκριμένες συνεργασίες έρχονται να καλύψουν ένα κενό που υπάρχει στην αγορά σε ό,τι αφορά το marketing και τις πωλήσεις. Στην ίδια κατεύθυνση άλλωστε έχουν δηλώσει ότι θα κινηθούν και τα ΕΛΤΑ, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν το δικό τους δίκτυο καταστημάτων προκειμένου να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους.
Κοινό χαρακτηριστικό των προσπαθειών όλων των εταιρειών είναι ότι επενδύουν στην εκπαίδευση στελεχών, καθώς στόχος είναι η ανάπτυξη του πελατολογίου να γίνει με υγιείς όρους και όχι με ανεδαφικές προσδοκίες των πελατών. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στη χθεσινή παρουσίαση της συνεργασίας Elpedison Public, δίνεται ένα ενδεικτικό ποσοστό έκπτωσης έως 31%, διότι για κάθε καταναλωτή η έκπτωση διαφέρει: ανάλογα με την κατανάλωση, ανάλογα με το εάν έχει νυχτερινό ρεύμα και πόση χρήση κάνει του νυχτερινού ρεύματος. Έτσι με έναν λογαριασμό, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο εκπαιδευμένο στέλεχος πωλήσεων και να πληροφορηθεί το ακριβές ποσό της έκπτωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!