Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Νέα εξαγορά από την Intralot
[Capital]: Νέα εξαγορά από την Intralot

[Capital]: Νέα εξαγορά από την Intralot

Δεσμευτικό μνημόνιο συνεργασίας(MoU) που περιγράφει τους όρους για την αναμενόμενη απόκτηση του πηγαίου κώδικα και των σχετικών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της πλατφόρμας αθλητικού στοιχηματισμού της Amelco, υπέγραψε προ ημερών η Intralot .

Η συνεργασία θα συνδυάσει σε μία ενιαία λύση την ισχυρή τεχνογνωσία λιανικών πωλήσεων της Intralot με τις σύγχρονες λειτουργίες της πλατφόρμας στοιχηματισμού της Amelco, η οποία διαθέτει τεχνολογία αιχμής και χρησιμοποιείται σήμερα από πολλούς κορυφαίους operators αθλητικών στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο.

Η Amelco έχει έδρα στο Λονδίνο και μετρά πάνω από μια δεκαετία στην αγορά του αθλητικού στοιχηματισμού, ως τεχνολογικός πάροχος προσφέροντας tailored-made λύσεις για το σύνολο του κλάδου. Με την υπογραφή του MoU ξεκινά η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στο προϊόν αθλητικού στοιχηματισμού της Intralot, τόσο σε επίπεδο B2C όσο και B2B.

Όπως αναφέρεται και στις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της Intralot για το εννεάμηνο του 2016, η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Μάρτιο, ο ελληνικός όμιλος απέκτησε το 100% των δικαιωμάτων ψήφου της Entergaming Ltd με έδρα το Άλντερνυ, ενός διοργανωτή online αθλητικών στοιχημάτων με σημαντική βάση δεδομένων παικτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!