Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: ΝΔ: Αδιαφορία της κυβέρνησης για το λαθρεμπόριο καυσίμων
[Capital]: ΝΔ: Αδιαφορία της κυβέρνησης για το λαθρεμπόριο καυσίμων

[Capital]: ΝΔ: Αδιαφορία της κυβέρνησης για το λαθρεμπόριο καυσίμων

“Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, επιβάλλει συνεχώς νέους φόρους στους πολίτες, την ίδια στιγμή που είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο καυσίμων “, αναφέρει ο υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος , σχολιάζοντας τα στοιχεία που αποτυπώνουν την κατάρρευση των ελέγχων για το λαθρεμπόριο στα καύσιμα.
“Σήμερα, αποκαλύπτεται ότι, από τους 27.365 ελέγχους που έγιναν το 2014, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατρακύλησε στους 8.850 ελέγχους το 2015 και μόλις στους 1.702 ελέγχους το πρώτο εξάμηνο του 2016″, αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ και προσθέτει:
“Ο πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση της εξαπάτησης των πολιτών, οφείλουν μια εξήγηση, για το γεγονός της εγκατάλειψης των ελέγχων στο λαθρεμπόριο καυσίμων .
Υπενθυμίζουμε ότι η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, παρέλαβε εγκατεστημένο το σύστημα εισροών – εκροών στα πρατήρια και ένα πλήρες νομοθετικό πλαίσιο.
Και δεν έκανε το μόνο που εκκρεμούσε. Δηλαδή, την έκδοση μιας Κ.Υ.Α. και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τη μοριακή ιχνηθέτηση των καυσίμων. Ώστε, μαζί με την τοποθέτηση συστήματος GPS στα βυτιοφόρα και συστήματος εισροών-εκροών στις εταιρείες παραγωγής και διακίνησης καυσίμων και στα διυλιστήρια, να ελεγχθεί η διακίνησή τους σε όλα τα στάδια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!