Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Η N+1 αλλάζει όνομα και γίνεται Alantra
[Capital]: Η N+1 αλλάζει όνομα και γίνεται  Alantra

[Capital]: Η N+1 αλλάζει όνομα και γίνεται Alantra

Σε μια νέα εποχή περνάει ο όμιλος επενδυτικής τραπεζικής και διαχείρισης κεφαλαίων N+1 με την υιοθέτηση του νέου ονόματος “Alantra”. Όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση η εν λόγω κίνηση αποτελεί ακόμα ένα κρίσιμο βήμα προς την επίτευξη του στόχου του Ομίλου να αποτελέσει έναν παγκόσμιο χρηματοοικονομικό όμιλο με ηγετική θέση στο μεσαίο τμήμα της αγοράς (mid-market)

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το όνομα Alantra εκφράζει καλύτερα τη νέα πραγματικότητα του Ομίλου, ο οποίος κατά την τελευταία περίοδο έχει μετατραπεί σε έναν πραγματικά παγκόσμιο χρηματοοικονομικό Όμιλο παροχής υπηρεσιών επενδυτικής τραπεζικής και διαχείρισης κεφαλαίων, με 25 γραφεία και περισσότερους από 345 συμβούλους σε 19 χώρες ανά τον κόσμο. Ανταποκρίνεται επίσης στην αρχή “μία εταιρία, μία εταιρική επωνυμία”, σύμφωνα με την οποία όλες οι εταιρίες του Ομίλου θα λειτουργούν εφεξής κάτω από μια κοινή εταιρική επωνυμία.

Ο Santiago Eguidazu, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Alantra δήλωσε: “Η υιοθέτηση του ονόματος Alantraως νέα μας επωνυμία είναι ο καλύτερος τρόπος να εκφράσουμε τη θέλησή μας να εισέλθουμε σε μια νέα εποχή. Σημαίνει επίσης ότι δημιουργούμε ένα νέο σχήμα, στο οποίο συμμετέχουν οι εταίροι μας και από τις 19 χώρες στις οποίες λειτουργούμε”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!