Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Μοτοδυναμική: Στα 0,35 ευρώ η τιμή διάθεσης των ιδίων μετοχών
[Capital]: Μοτοδυναμική: Στα 0,35 ευρώ η τιμή διάθεσης των ιδίων μετοχών

[Capital]: Μοτοδυναμική: Στα 0,35 ευρώ η τιμή διάθεσης των ιδίων μετοχών

Έναντι ανταλλάγματος 0,35 ευρώ ανά μετοχή θα διατεθούν στο προσωπικό ίδιες μετοχές της Μοτοδυναμικής .

Σε σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η Μοτοδυναμική έχει αποκτήσει και κατέχει σήμερα 65.134 ίδιες μετοχές της, οι οποίες υπολείπονται του 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στην συνεδρίασή του της 17/10/2016 αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να εκτελέσει τις αποφάσεις των προηγούμενων Γενικών Συνελεύσεων και να διαθέσει και κατανείμει τις 65.134 ίδιες μετοχές στο προσωπικό της με τους ακόλουθους όρους και συμφωνίες:

α) Οι προς διάθεση μετοχές συνιστούν κοινές ονομαστικές μετοχές και παρέχουν στον/ους αποκτώντα/ες πλήρη μετοχικά δικαιώματα, ιδίως δικαιώματα ψήφου και λήψης μερίσματος.

β) Οι προς διάθεση μετοχές θα προσφερθούν στο σύνολο του προσωπικού και ειδικότερα σε όλους τους υπαλλήλους που απασχολούνται, κατά τον χρόνο υποβολής προσφορών, δυνάμει σύμβασης εργασίας. Το δικαίωμα απόκτησης των προς διάθεση μετοχών είναι προσωποπαγές και ανεκχώρητο.

γ) Οι προς διάθεση μετοχές θα διατεθούν στο προσωπικό έναντι ανταλλάγματος, ποσού 0,35 ευρώ ανά μετοχή (τιμή διάθεσης).

δ) Έκαστος ενδιαφερόμενος δύναται να εκδηλώσει την πρόθεση του για απόκτηση μέρους ή του συνόλου των προς διάθεση ιδίων μετοχών, έως την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 5.00 μμ, απευθυνόμενος στη γραμματεία του Διοικητικού Συμβουλίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτής δήλωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!