Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Morgan Stanley: Προσδεθείτε, πλησιάζει το τέλος της bull market
[Capital]: Morgan Stanley: Προσδεθείτε, πλησιάζει το τέλος της bull market

[Capital]: Morgan Stanley: Προσδεθείτε, πλησιάζει το τέλος της bull market

Οι επενδυτές δεν δίνουν αρκετή προσοχή στους κινδύνους που θα μπορούσαν να στείλουν τις αγορές σε ελεύθερη πτώση, σημειώνει η Morgan Stanley σε νέα της έκθεση.

Οι επενδυτές που ελπίζουν ότι η φορολογική μεταρρύθμιση στις ΗΠΑ και τα επιθετικά κυβερνητικά σχέδια σχετικά με τις δαπάνες, θα δώσουν νέα ώθηση στην Wall Street και στην παγκόσμια bull market θα απογοητευθούν, όπως υποστηρίζει η επενδυτική τράπεζα η οποία εκτιμά ότι το τέλος των μεγάλων αποδόσεων στις αγορές είναι πολύ κοντά.

Η Morgan Stanley υποστηρίζει ότι η δημοσιονομική πολιτική έχει αποτιμηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις αγορές και δεν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω ευφορίας. “Τα θετικά σημεία της εν λόγω πολιτικής έχουν ήδη αντικατοπτριστεί στην Wall Street, ενώ τα μειονεκτήματα δεν έχουν αποτιμηθεί καθόλου”, όπως αναφέρει. “Ενώ υπάρχει μια συζήτηση σχετικά με το πόσο αυτή η δημοσιονομική τόνωση επέκτεινε τον οικονομικό κύκλο, για τις αγορές η ανάλυσή μας δείχνει ότι είμαστε πιο κοντά στο τέλος της ευφορίας παρά στην αρχή“, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Έτσι η τράπεζα συνιστά προσοχή στους επενδυτές και προειδοποιεί ότι πρέπει να στρέψουν τη στρατηγική τους προς τις ευρωπαϊκές μετοχές έναντι των ΗΠΑ και για τις μετοχές εταιρειών που μπορούν να διατηρήσουν τα λειτουργικά τους περιθώρια. Αυτό θα απαιτήσει τόσο μία στρατηγική stock picking αλλά και επικέντρωσης σε συγκεκριμένους κλάδους, καθώς η bull market τελειώνει μέσα στο 2018, επισημαίνει η Morgan Stanley.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!