Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Μεταξύ 3 και 3,5% το εύρος του ομολόγου του ομίλου Μυτιληναίος
[Capital]: Μεταξύ 3 και 3,5% το εύρος του ομολόγου του ομίλου Μυτιληναίος

[Capital]: Μεταξύ 3 και 3,5% το εύρος του ομολόγου του ομίλου Μυτιληναίος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:33

Μεταξύ 3 και 3,5% ορίστηκε το εύρος της απόδοσης του ομολόγου που εκδίδει ο όμιλος Μυτιληναίος. Το εύρος της απόδοσης ορίστηκε από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους. Υπενθυμίζεται ότι όπως αποφάσισε το ΔΣ του ομίλου Μυτιληναίος, η εταιρεία προχωρά στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου συνολικού ποσού έως 300 εκατ. ευρώ διάρκειας 5 ετών διαιρουμένου σε έως 300.000 άυλες κοινές ανώνυμες ομολογίες με ονομαστική αξία 1000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι συντονιστές κύριοι ανάδοχοι της Δημόσιας Προσφοράς του ομολογιακού είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Τράπεζα Eurobank Ergasias.

Οι ομολογίες θα διατεθούν προς κάλυψη μέσω δημόσιας προσφοράς στο σύνολο του επενδυτικού κοινού με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών θα καταχωρηθούν στο ΣΑΤ και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η περίοδος υποβολής δημόσιας προσφοράς θα διαρκέσει από τις 21 Ιουνίου έως και τις 23 Ιουνίου.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

Η από 08.06.2017 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (εφεξής η “Εταιρεία” ή “Εκδότρια”), μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

(α) την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου από την Εταιρεία (εφεξής το “ΚΟΔ”), συνολικού ποσού έως €300.000.000, διάρκειας πέντε (5) ετών, διαιρούμενου σε έως 300.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες ομολογίες με ονομαστική αξία €1.000 (εφεξής οι “Ομολογίες”), καθώς και την έγκριση των ειδικότερων όρων του ΚΟΔ, οι οποίοι αποτελούν το πρόγραμμα ΚΟΔ (εφεξής το “Πρόγραμμα ΚΟΔ”), σύμφωνα με τις εφαρμοζόμενες διατάξεις του Ν.3156/2003 (η “Έκδοση”),

(β) ότι οι Ομολογίες θα διατεθούν προς κάλυψη μέσω δημόσιας προσφοράς στο σύνολο του επενδυτικού κοινού (εφεξής η “Δημόσια Προσφορά”) με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής το “Η.ΒΙ.Π.”), θα καταχωρηθούν στο ΣΑΤ και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής το “Χ.Α.”),

Εάν το ΚΟΔ δεν καλυφθεί σε ποσό τουλάχιστον Ευρώ διακοσίων εκατομμυρίων (€200.000.000), θα ματαιωθεί η Έκδοση και το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία συμμετοχής που έχει δεσμευθεί για έκαστο Ιδιώτη Επενδυτή θα αποδεσμευθεί το αργότερο εντός δύο εργάσιμων ημερών ατόκως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!