Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: ΚΤΥΠ: Σχέδιο για την οριστική επίλυση του προβλήματος σχολικής στέγης
[Capital]: ΚΤΥΠ:  Σχέδιο για την οριστική επίλυση του προβλήματος σχολικής στέγης

[Capital]: ΚΤΥΠ: Σχέδιο για την οριστική επίλυση του προβλήματος σχολικής στέγης

H KT.YΠ. Α.Ε. έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο για την οριστική επίλυση του προβλήματος σχολικής στέγης με στόχο να μπει τέλος και στην απαράδεκτη πραγματικότητα των προκάτ αιθουσών που ενώ θα έπρεπε να καλύπτουν έκτακτες ανάγκες έχουν εξελιχθεί σε μόνιμη κατάσταση ως αποτέλεσμα των προηγούμενων πολιτικών πρακτικών.

Αυτό αναφέρει, σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος της εταιρείας Ιωάννα Κοντούλη, η οποία σημειώνει ότι “ήδη έχουν παραδοθεί για την νέα σχολική χρονιά πάνω από 20 νέα σχολεία, τα οποία καθυστερούσαν επί χρόνια, ενώ άλλες 20 σχολικές μονάδες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε φάση κατασκευής και παραδίδονται, σταδιακά μέσα στο επόμενο διάστημα”.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρόγραμμα των 21 σχολείων που κατασκευάζονται με τη μέθοδο ΣΔΙΤ. Ήδη τα 7 από αυτά βρίσκονται σε λειτουργία ενώ μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα παραδοθεί το σύνολο των σχολείων.

Επιπλέον, η ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. θα δημοπρατήσει μέσα στο επόμενο διάστημα επιπλέον 13 έργα σχολικής στέγης αξίας άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ που χρηματοδοτούνται από τα κοινοτικά χρηματοδοτικά προγράμματα κι από την ΕΤΕπ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!