Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Ε. Κουντουρά: Το 2017 πρέπει να ενισχύσουμε περισσότερο την εικόνα του Τουρισμού
[Capital]: Ε. Κουντουρά: Το 2017 πρέπει να ενισχύσουμε περισσότερο την εικόνα του Τουρισμού

[Capital]: Ε. Κουντουρά: Το 2017 πρέπει να ενισχύσουμε περισσότερο την εικόνα του Τουρισμού

Οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες τον τομέα του Τουρισμού ήταν το θέμα του τελευταίου πάνελ στο 27ο ετήσιο συνέδριο “Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας” που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με τίτλο “H Ελλάδα και το διεθνές μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Μια ματιά στο μέλλον”.

Στις τελευταίες εξελίξεις και προοπτικές του κλάδου αναφέρθηκε στην ομιλία της η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά . “Το 2016 είναι ακόμη μια χρονιά υψηλών επιδόσεων, όπου οι αφίξεις για πρώτη φορά θα ξεπεράσουν τα 27 εκατ. Η εξέλιξη αυτή δεν ήρθε τυχαία, αλλά ήρθε μετά από πολλές επικοινωνιακές πρωτοβουλίες, την ανάδειξη νέων τουριστικών προορισμών και θεματικών προϊόντων. Επίσης προσελκύσαμε μεγάλες τουριστικές επενδύσεις και συνεργαστήκαμε πολύ καλά με τις περιφέρειες και τον ιδιωτικό τομέα. Το 2017 συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά για να ενισχύσουμε την εικόνα της χώρα μας ως τουριστικό προορισμό. Σε αυτή τη προσπάθεια όλες οι νέες τεχνολογίες έχουν κομβικό ρόλο”, ανέφερε η κα. Κουντουρά.

“Ανταποκρινόμενοι στις παγκόσμιες τάσεις , επιχειρούμε μέσα από τη χρήση των σύγχρονων μέσων και εργαλείων που διαθέτει η τεχνολογία, να προβάλλουμε και να προωθήσουμε με τον πιο σύγχρονο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο την Ελλάδα στις αγορές- στόχους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!