Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Καρβούνης: Η καθυστέρηση της 2ης αξιολόγησης επηρεάζει την επιστροφή της εμπιστοσύνης
[Capital]: Καρβούνης: Η καθυστέρηση της 2ης αξιολόγησης επηρεάζει την επιστροφή της εμπιστοσύνης

[Capital]: Καρβούνης: Η καθυστέρηση της 2ης αξιολόγησης επηρεάζει την επιστροφή της εμπιστοσύνης

Την άποψη ότι η καθυστέρηση της 2ης αξιολόγησης επηρεάζει την επιστροφή της εμπιστοσύνης επενδυτών και, εντέλει, της ανάπτυξης, εκφράζει ο Πάνος Καρβούνης. Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, αναφέρει ότι είναι πολύ λίγα τα θέματα που χωρίζουν την Ελλάδα από την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης και συμπληρώνει ότι ο απολογισμός του θα γίνει στο Eurogroup της 26ης Ιανουαρίου.

Επίσης κάνει γνωστό ότι η Κομισιόν δεν επιθυμεί ένα 4ο πρόγραμμα για την Ελλάδα- δηλώνει κατηγορηματικά όχι- ενώ και ο ίδιος ως Έλληνας δηλώνει ότι δεν θα μπορούσε να το δεχτεί.

Σχετικά με τον “κόφτη”, ο κ. Καρβούνης κάνει λόγο ότι αποτελεί ένα είδος εγγύησης προς τους εταίρους ότι δεν θα υπάρξει εκτροχιασμός των δημοσιονομικών μεγεθών. Πάντως, όπως αναφέρει, “δεν βλέπω προς το παρόν λόγο ενεργοποίησης του”.

Τέλος χαρακτήρισε σημαντικό το επενδυτικό σχέδιο Juncker, καθώς δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, ενώ θεωρεί ότι υλοποιείται πολύ καλά και στην Ελλάδα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!