Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Ν. Καραμούζης: Δεν φεύγω από τη Eurobank
[Capital]: Ν. Καραμούζης: Δεν φεύγω από τη Eurobank

[Capital]: Ν. Καραμούζης: Δεν φεύγω από τη Eurobank

Τέλος στις φημολογίες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς, δίνει ο πρόεδρος της Eurobank , Νίκος Καραμούζης .

Με προσωπική του ανάρτηση στο Twitter, ο κ. Καραμούζης αναφέρει επί λέξει: “Συγκεκριμένοι κύκλοι διακινούν σκόπιμα αβάσιμες φήμες τις τελευταίες ημέρες για μετακίνησή μου από τη Eurobank. Θα τους απογοητεύσω”.

Σημειώνεται ότι ο Ν. Καραμούζης κατέχει τη θέση του προέδρου της Eurobank από τον Φεβρουάριο του 2015. Στη μακρά τραπεζική του εμπειρία περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η θητεία του στην Εθνική Τράπεζα ως υποδιοικητής και στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, αρχικά ως διευθύνων σύμβουλος της Γενικής Τράπεζας και μετά την απορρόφησή της από την Πειραιώς, ως σύμβουλος διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς.

Η ονοματολογία σχετικά με την ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου στην Τράπεζα Πειραιώς έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, καθώς η επιλογή προσώπου βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το θέμα αναμένεται να λήξει άμεσα, δεδομένου ότι η ανασύσταση των διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών αποτελεί προαπαιτούμενο της δεύτερης αξιολόγησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο είναι προγραμματισμένο δ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!