Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: ΥΠΕΝ: Ορισμός προέδρου, CEO και αντιπροέδρου στο Δ.Σ. της ΕΔΕΥ
[Capital]: ΥΠΕΝ: Ορισμός προέδρου, CEO και αντιπροέδρου στο Δ.Σ. της ΕΔΕΥ

[Capital]: ΥΠΕΝ: Ορισμός προέδρου, CEO και αντιπροέδρου στο Δ.Σ. της ΕΔΕΥ

Εγκρίθηκε ο διορισμός, των προτεινομένων από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη, κ.κ. Ιωάννη Μπασιά και Σπύρου Μπέλλα, στις θέσεις Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου και Αντιπροέδρου, αντίστοιχα, της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Α.Ε. (ΕΔΕΥ), από την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, σήμερα Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016.

Ακολουθούν τα σύντομα βιογραφικά των κ.κ. Ιωάννη Μπασιά και Σπύρου Μπέλλα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ (σύντομο) / Γιάννης Μπασιάς

Ο Γιάννης Μπασιάς γεννήθηκε το 1954, σπούδασε Γεωλογία στο ΕΚΠ Αθηνών και κατέχει διδακτορικό τίτλο στις Ιζηματογενείς λεκάνες από το Πανεπιστήμιο Πιέρ και Μαρία Κιουρί στο Παρίσι. Διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος σε διεθνείς εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και την Αμερική, στον τομέα των υδρογονανθράκων. Έχει συγγράψει περισσότερες από 30 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά και βιομηχανικά περιοδικά, με πρόσφατα άρθρα δημοσιευμένα στο Oil and Gas Journal για το πετρελαϊκό δυναμικό στο κανάλι της Μοζαμβίκης, της Γαλλίας και της Μαδαγασκάρης (2015) και τον μηχανισμό μετανάστευσης πετρελαίου στον Ισημερινό Ατλαντικό Ωκεανό για τις ΑΟΖ της Γουιάνας, του Σούριναμ και της Γαλλικής Γουιάνας (2016).

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ (σύντομο) / Σπυρίδων Μπέλλας

Ο Σπυρίδων Μπέλλας γεννήθηκε το 1965, σπούδασε Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και κατέχει διδακτορικό τίτλο στις Φυσικές Επιστήμες του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!