Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Intracom: Αδύνατο να εκτιμηθεί η επίπτωση της έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού
[Capital]: Intracom: Αδύνατο να εκτιμηθεί η επίπτωση της έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού

[Capital]: Intracom: Αδύνατο να εκτιμηθεί η επίπτωση της έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Είναι αδύνατο να εκτιμηθεί από την Intracom, κατά τρόπο επαρκή και αξιόπιστο, το ύψος ενδεχόμενου προστίμου και κατ’ επέκταση η τυχόν αρνητική επίδραση ενός τέτοιου προστίμου στην οικονομική θέση και στα αποτελέσματά της, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Ε.Κ. αναφορικά με την έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στον κατασκευαστικό κλάδος.

Αναλυτικά, η εταιρεία επισημαίνει τα εξής:

H Intracom Holdings, σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (αρ. πρωτ. Ε.Κ. 3940/2016) επί του από 17.05.2016 Δελτίου Τύπου της Επιτροπής Ανταγωνισμού με θέμα “Αυτεπάγγελτη έρευνα σε διαγωνισμούς δημοπράτησης δημοσίων έργων για ενδεχόμενη παράβαση των άρθρων 1 ν. 703/77, ήδη 1 ν. 3959/2011 και 101 ΣΛΕΕ” σε συνδυασμό με τα αναφερόμενα στην εξαμηνιαία οικονομική έκθεση της Εταιρείας για την περίοδο 01.01.2016 – 30.06.2016 και με γνώμονα την ορθή και πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, γνωστοποιεί τα ακόλουθα :

Α. α) Η Επιτροπή Ανταγωνισμού διεξάγει έρευνα αναφορικά με την παράβαση των άρθρων 1 ν. 703/77 (όπως ίσχυε), ήδη 1 ν. 3959/2011, και 101 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ) επί διαγωνισμών δημοπράτησης δημοσίων έργων υποδομής, στα οποία συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, έργα κατασκευής μεγάλων οδικών αξόνων, έργα ΜΕΤΡΟ, Προαστιακού και σιδηροδρομικών γραμμών/ σταθμών, έργα που δημοπρατήθηκαν με το σύστημα της παραχώρησης και έργα μέσω συμπράξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!