Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
7 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Goldman Sachs: Overweight στις μετοχές, underweight στα ομόλογα, bullish στα εμπορεύματα
[Capital]: Goldman Sachs: Overweight στις μετοχές, underweight στα ομόλογα, bullish στα εμπορεύματα

[Capital]: Goldman Sachs: Overweight στις μετοχές, underweight στα ομόλογα, bullish στα εμπορεύματα

Overweight στις διεθνείς μετοχές, τόσο σε ορίζοντα τριμήνου όσο και σε ορίζοντα 12μήνου, δηλώνει η Goldman Sachs, τονίζοντας πως έχει αναβαθμίσει τις προβλέψεις τις για τις αποδόσεις σε όλες τις περιοχές. Αλλά μετά από το ράλι της τάξης του 19% στον παγκόσμιο δείκτη MSCI AC World από τις αρχές του έτους, η αμερικάνικη τράπεζα προειδοποιεί ότι τα κέρδη του 2018 θα είναι μέτρια. Προβλέπει αύξηση των κερδών μεγαλύτερη από τον μέσο όρο των εκτιμήσεων των αναλυτών και αναμένει πως η κερδοφορία και όχι οι αποτιμήσεις, θα οδηγήσουν σε διψήφιες αποδόσεις κάποια χρηματιστήρια. Όπως σημειώνει, προτιμά τις αναδυόμενες αγορές από τις ανεπτυγμένες και είναι overweight στην Ασία εκτός Ιαπωνίας σε σχέση με τις άλλες περιοχές για το επόμενο τρίμηνο. Σε ορίζοντα 12 μηνών, δεν έχει ισχυρές προτιμήσεις και είναι ουδέτερη. Παρά το γεγονός ότι ο κίνδυνος διόρθωσης είναι υψηλός, ωστόσο με έναν χαμηλό κίνδυνο ύφεσης, η bull market δεν κινδυνεύει το 2018.

Στα top trades της είναι οι long θέσεις στον δείκτη MSCI των αναδυόμενων αγορών, long στις μετοχές ανάπτυξη σε ΗΠΑ και Ασία, long σε μετοχές εταιρειών με αύξηση των κεφαλαιουχικών δαπανών σε ΗΠΑ και Ευρώπη καθώς και στις ασιατικές και αμερικάνικες εταιρείες με ισχυρούς ισολογισμούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!