Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: French Connection: Συρρικνώθηκαν οι ζημιές στο εξάμηνο, μειώθηκαν οι πωλήσεις
[Capital]: French Connection: Συρρικνώθηκαν οι ζημιές στο εξάμηνο, μειώθηκαν οι πωλήσεις

[Capital]: French Connection: Συρρικνώθηκαν οι ζημιές στο εξάμηνο, μειώθηκαν οι πωλήσεις

Οι προσπάθειες μείωσης του κόστους της French Connection Group βοήθησαν ώστε να μειωθούν ελαφρώς οι ζημιές στο α΄ μισό του 2018, αλλά οι πωλήσεις υποχώρησαν, σύμφωνα με τα ενδιάμεσα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, υπογραμμίζοντας τον έντονο ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει η εταιρεία.

Η βρετανική εταιρεία ενδυμάτων λιανικής ανακοίνωσε ότι τα συνολικά έσοδα μειώθηκαν 10,5% στις 27,3 εκατ. στερλίνες, ενώ οι συγκρίσιμες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη, υποχώρησαν 7%.

Η French Connection έχει κλείσει καταστήματα και προσέλαβε νέα σχεδιαστική και διοικητική ομάδα, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό από τις ανταγωνιστικές όπως η ASOS, η Forever 21 και η Zara της Inditex.

Η εταιρεία αναμένει να κλείσει οκτώ ακόμη καταστήματα φέτος και έχει επανεξετάσει τις συμβάσεις μίσθωσης διαφόρων άλλων ζημιογόνων καταστημάτων, επικαλούμενη επιδείνωση των συνθηκών στις βρετανικές δραστηριότητες.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρόοδος δεν έχει βοηθηθεί από τις συνθήκες στις οποίες λειτουργούμε στο Ηνωμένο Βασίλειο”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Stephen Marks, που ελέγχει το 41,6% και είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!