Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: ΕΥ: Στα 29,6 δισ. δολάρια παγκοσμίως τα έσοδα
[Capital]: ΕΥ: Στα 29,6 δισ. δολάρια παγκοσμίως τα έσοδα

[Capital]: ΕΥ: Στα 29,6 δισ. δολάρια παγκοσμίως τα έσοδα

Έσοδα 29,6 δισ. δολάρια παγκοσμίως ανακοίνωσε η ΕΥ για το οικονομικό έτος που έκλεισε στις 30 Ιουνίου 2016. Συνολικά, τα έσοδα της ΕΥ για το οικονομικό έτος (ΟΕ) 2016 σε τοπικό νόμισμα παρουσίασαν αύξηση κατά 9%, έναντι του 2015. Από την έναρξη εφαρμογής του στρατηγικού της πλάνου, Vision 2020, το 2013, η ΕΥ έχει καταγράψει μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 9,2%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όλοι οι τομείς υπηρεσιών της ΕΥ πέτυχαν σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης το ΟΕ16: Ειδικότερα, το τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών αύξησε τα έσοδά του κατά 4,8%, το τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών κατά 13,1%, οι Φορολογικές Υπηρεσίες κατά 9,6% και το τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων κατά 14,2%.

Αύξηση εσόδων σημειώθηκε σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές όπου δραστηριοποιείται η ΕΥ: Αμερικανική ήπειρο, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ινδία και Αφρική (ΕΜΕΙΑ), περιοχή Ασίας – Ειρηνικού, και Ιαπωνία. Επιπλέον, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ΕΥ πέτυχε σταθερά διψήφια ποσοστά ανάπτυξης στις αναδυόμενες αγορές, παρά τις συνεχιζόμενες δύσκολες οικονομικές συνθήκες συγκεκριμένων οικονομιών ή αγορών.

Επίσης, η ΕΥ κατέγραψε διψήφια ποσοστά ανάπτυξης σε πέντε βασικούς κλάδους της οικονομίας: οι τομείς Τραπεζών & Κεφαλαιαγορών, καθώς και της Ασφάλισης, πέτυχαν διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης, η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μεγάλη ζήτηση υπηρεσιών που υποστηρίζουν τις ρυθμιστικές αλλαγές, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το δραστικό ψηφιακό μετασχηματισμό και την τεχνολογία στο χρηματοοικονομικό τομέα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!