Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Αιολική: Επιστροφή κεφαλαίου 3,25 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η ΓΣ
[Capital]: Αιολική: Επιστροφή κεφαλαίου 3,25 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η ΓΣ

[Capital]: Αιολική: Επιστροφή κεφαλαίου 3,25 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η ΓΣ

Την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Αιολική με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από ευρώ 3,60 σε ευρώ 0,35 και επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους, ήτοι ποσού ευρώ 3,25 ανά μετοχή, ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η ΑΆ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας στις 20 Ιουνίου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα ακόλουθα:

5. α. Μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής με συνένωση μετοχών (reverse split) με αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α. του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

β. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση ποσού από το λογαριασμό “διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο” και ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α. του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

γ. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με συμψηφισμό ζημιών με αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α. του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

δ. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και επιστροφή του ποσού της μείωσης με καταβολή μετρητών στους Μετόχους, με αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α. του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!