Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL PARIS 2016
[Capital]: Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL PARIS 2016

[Capital]: Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL PARIS 2016

Περισσότερες από 200 ελληνικές επιχειρήσεις περιλαμβάνονται στην αποστολή της Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ) και συμμετέχουν στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, SIAL PARIS 2016, η οποία πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου στο Παρίσι.
Στο εθνικό περίπτερο φιλοξενείται η πλειονότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και οι Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Οι Έλληνες εκθέτες επιδιώκουν τη σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών και την επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητάς τους, αξιοποιώντας το κορυφαίο γεγονός του κλάδου τους. Παράλληλα, σκοπός της ελληνικής αποστολής της Enterprise Greece είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας, μέσω σειράς προκαθορισμένων συναντήσεων, και η ανάδειξη ευκαιριών στον αγροτοδιατροφικό τομέα.
Ο πρόεδρος της Enterprise Greece, Χρήστος Στάικος, ανέφερε: “Η Enterprise Greece συμβάλλει στην εθνική στρατηγική για την ανάδειξη του αγροτοδιατροφικού τομέα, ο οποίος προσδίδει υψηλή προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της χώρας μας. Στην κατεύθυνση αυτή, ο Οργανισμός μας συμβάλλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων, καθώς και στη διαμόρφωση ενός εθνικού brand για αυτόν τον δυναμικά εξελισσόμενο τομέα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!