Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Ενισχύει τις πτήσεις Αθήνα-Καλαμάτα η Οlympic Air για τη νεα καλοκαιρινή σεζόν
[Capital]: Ενισχύει τις πτήσεις Αθήνα-Καλαμάτα η Οlympic Air για τη νεα καλοκαιρινή σεζόν

[Capital]: Ενισχύει τις πτήσεις Αθήνα-Καλαμάτα η Οlympic Air για τη νεα καλοκαιρινή σεζόν

Με 12 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2017 η νέα τουριστική σεζόν για τη Μεσσηνία, συνδέοντας αεροπορικώς την Αθήνα με την Καλαμάτα και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την προσβασιμότητα στην περιοχή.

Οι νέες εβδομαδιαίες πτήσεις της Olympic Air, επτά καθημερινά πρωινά δρομολόγια (ώρα αναχώρησης από Αθήνα 10:40) και πέντε απογευματινά (ώρα αναχώρησης από Αθήνα 19:40), θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2017 και θα συνεχιστούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι νέες πτήσεις θα συνδέουν απευθείας το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, παρέχοντας τη δυνατότητα μετεπιβίβασης στους επιβάτες από και προς κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής, καθώς και προς υπερατλαντικούς προορισμούς.

Παράλληλα, μέσα στον Οκτώβριο ξεκίνησαν και οι πτήσεις της Olympic Air ανάμεσα σε Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα ανέρχονται σε τρεις εβδομαδιαίως κατά τη χειμερινή περίοδο και έξι σε εβδομαδιαία βάση για την καλοκαιρινή περίοδο (Ιούνιος-Σεπτέμβριος).

Ήδη, την άνοιξη του 2016 προστέθηκαν επτά νέοι ευρωπαϊκοί προορισμοί στις απευθείας συνδέσεις του αεροδρομίου της Καλαμάτας, αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των επισκεπτών της περιοχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!