Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Ελλάκτωρ: Νωρίς για να εκτιμηθεί η επίδραση της έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού
[Capital]: Ελλάκτωρ: Νωρίς για να εκτιμηθεί η επίδραση της έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού

[Capital]: Ελλάκτωρ: Νωρίς για να εκτιμηθεί η επίδραση της έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Οποιαδήποτε εκτίμηση για την επίδραση στην οικονομική θέση και τα αποτέλεσμα της Ελλάκτωρ ως προς την έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στον κατασκευαστικό κλάδο είναι αδύνατη, σημειώνει η εισηγμένη εταιρεία σε ανακοίνωσή της κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Και αυτό επειδή, όπως σημειώνει η Ελλάκτωρ, “λόγω του πρώιμου σταδίου της υπόθεσης, οι επιμέρους παράγοντες οι οποίοι θα επηρέαζαν το ύψος του προστίμου δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστούν και κατ’ επέκταση, οποιαδήποτε εκτίμηση για την επίδραση στην οικονομική θέση και τα αποτελέσματα της Εταιρείας δεν θα μπορούσε να ποσοτικοποιηθεί με αξιοπιστία.

Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι η υπόθεση επηρεάζει το σύνολο του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, την καθιστά μοναδική και λόγω απουσίας ιστορικών στοιχείων η οποιαδήποτε εκτίμηση δεν είναι εφικτή.

Τέλος, με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν γνωρίζουμε το χρονικό πλαίσιο εντός του οποίου η υπόθεση θα ολοκληρωθεί. Το γεγονός ότι στην υπόθεση εμπλέκεται πλήθος εταιρειών σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα ως προς το χρονοδιάγραμμα ενδεχόμενης διαδικασίας διευθέτησης για κάθε ελεγχόμενο μέρος, επιτείνει το ως άνω συμπέρασμα” αναφέρει η εταιρεία.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

Απάντηση σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (Αρ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!