Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Δήλωση του Γιώργου Καββαθά για το αποτέλεσμα των εκλογών της ΓΣΕΒΕΕ
[Capital]: Δήλωση του Γιώργου Καββαθά για το αποτέλεσμα των εκλογών της ΓΣΕΒΕΕ

[Capital]: Δήλωση του Γιώργου Καββαθά για το αποτέλεσμα των εκλογών της ΓΣΕΒΕΕ

“Η συσπείρωση όλων των δυνάμεων είναι αναγκαία προκειμένου η ΓΣΕΒΕΕ να προβάλει και να διεκδικήσει με τρόπο αποτελεσματικό τα αιτήματα των μικρομεσαίων και αυτά με γνώμονα το καλό της κοινωνίας, της εθνικής οικονομίας, της κοινωνικής συνοχής και των κλάδων που εκπροσωπούμε”.
Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Καββαθάς, μέλος της πλειοψηφούσας παράταξης ΠΑΣΚΜΜΕ – Συνεργαζόμενοι για το αποτέλεσμα των εκλογών της ΓΣΕΒΕΕ.
Όπως ανέφερε στην δήλωσή του: “η ύψιστη δημοκρατική διαδικασία της ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής της ΓΣΕΒΕΕ, διεξήχθη με υποδειγματικό τρόπο, όπως αξίζει στην ιστορία και την παράδοση των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων και της συνομοσπονδίας.
Ο συνδυασμός της ΠΑΣΚΜΜΕ – Συνεργαζόμενοι ανεδείχθη πρώτη δύναμη και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια κερδίζει την απόλυτη πλειοψηφία.
Η ΠΑΣΚΜΜΕ – Συνεργαζόμενοι στελεχώνεται από συναδέλφους που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την προσήλωσή τους στην υπηρεσία των προβλημάτων των επαγγελματιών των βιοτεχνών και των εμπόρων, διατηρώντας παράλληλα, τις πολιτικές και ιδεολογικές τους καταβολές από τους χώρους που προέρχονται.
Η νίκη της παράταξης είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών των μελών της και εμένα προσωπικά, που είχα την τιμή και ευθύνη της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ κατά την προηγούμενη τριετία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!