Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Διευρύνει τα κέρδη του στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τα πρακτικά της Fed ο χρυσός
[Capital]: Διευρύνει τα κέρδη του στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τα πρακτικά της Fed ο χρυσός

[Capital]: Διευρύνει τα κέρδη του στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τα πρακτικά της Fed ο χρυσός

Ανοδικά τερμάτισε τις συναλλαγές του το συμβόλαιο του χρυσού, ενώ στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τη δημοσίευση των πρακτικών της Fedral Reserve διεύρυνε τα κέρδη του.

Ο χρυσός κινήθηκε ανοδικά στη σημερινή συνεδρίαση, καθώς οι επενδυτές στράφηκαν στο ασφαλές επενδυτικό καταφύγιο του πολύτιμου μετάλλου, μετά το “κύμα” παραιτήσεων από το Συμβούλιο Αμερικανικής Βιομηχανίας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ , που μάλιστα οδήγησε στη διάλυση δύο συμβουλίων από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, ο χρυσός ενισχύθηκε κατά 0,25% στα 1.284,94 δολ. ανά ουγγιά, ενώ στα υπόλοιπα μέταλλα, το ασήμι κέρδισε 1,35% στα 17,17 δολ. ανά ουγγιά, η πλατίνα σημείωσε άνοδο 1,74% στα 981,25 δολ. ανά ουγγιά και το παλλάδιο κέρδισε 3,10% στα 915,25 δολ. ανά ουγγιά.

Οι αξιωματούχοι της Federal Reserve διαχωρίστηκαν στη συνεδρίαση του Ιουλίου ως προς το χρόνο της μελλοντικής αύξησης των επιτοκίων καθώς δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν γιατί ο πληθωρισμός είναι τόσο αδύναμος τους τελευταίους μήνες. Συμφώνησαν, ωστόσο, να ξεκινήσουν σύντομα τη μακροχρόνια διαδικασία της συρρίκνωσης του ισολογισμού της τράπεζας, σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης της 25-26ης Ιουλίου που δημοσιεύτηκαν σήμερα.

Ο υποτονικός πληθωρισμός ώθησε ορισμένους αξιωματούχους να προτείνουν ξανά αναμονή στην αύξηση των επιτοκίων, υποστηρίζοντας ότι η Fed “μπορεί να είναι υπομονετική υπό τις υφιστάμενες συνθήκες”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!