Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Check-in της Wyndham στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά
[Capital]: Check-in της Wyndham στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά

[Capital]: Check-in της Wyndham στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά

Ανοίγει αύριο για τους πρώτους πελάτες το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραΐσκάκη, μετά από εκτενείς εργασίες ανακαίνισης του ακινήτου (πρόκειται για το πρώην Athens Imperial του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, το οποίο έκλεισε στα τέλη του 2012), ιδιοκτησίας του ομίλου της Βιοχάλκο .
Τα εγκαίνια της νέας μονάδας, η οποία πέρασε στα “χέρια” της αμερικανικής αλυσίδας ξενοδοχείων Wyndham Hotel Group Ltd, είχαν αρχικά προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2017, εντούτοις η επένδυση ύψους άνω των 5 εκατ. ευρώ ολοκληρώθηκε νωρίτερα, ενόψει και των κρατήσεων για την περίοδο των εορτών.

Όπως αναφέρουν στο Capital.gr στελέχη της νέας μονάδας που έρχεται να προστεθεί στο ξενοδοχειακό δυναμικό της Αθήνας, οι πληρότητες για το Δεκέμβριο κυμαίνονται σε πολύ ικανοποιητικό ποσοστό, με αφίξεις τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα, ενώ ήδη έχουν γίνει κρατήσεις για τα πρώτα συνέδρια. Στόχος της νέας διοίκησης του ξενοδοχείου είναι η προσέλκυση νέων πελατών (πέρα από το δίκτυο πελατών της αμερικανικής αλυσίδας), αλλά και η επιστροφή του κέντρου στο”παιχνίδι” της τουριστικής ζήτησης μετά τη μεγάλη κρίση που αντιμετώπισαν τα αθηναϊκά ξενοδοχεία από το 2009 έως το 2013.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!