Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Μ. Χατζηγιάννης: Αθώος στα ποινικά, άκυρα τα πρόστιμα, νέος αναδρομικός φοροέλεγχος
[Capital]: Μ. Χατζηγιάννης: Αθώος στα ποινικά, άκυρα τα πρόστιμα, νέος αναδρομικός φοροέλεγχος

[Capital]: Μ. Χατζηγιάννης: Αθώος στα ποινικά, άκυρα τα πρόστιμα, νέος αναδρομικός φοροέλεγχος

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης , προφανώς δεν είναι η κλασσική περίπτωση του μέσου φορολογούμενου, ελέω φήμης και πλούτου.
Είναι όμως ξεκάθαρα η αντιπροσωπευτική περίπτωση μιας μεγάλης κατηγορίας πολιτών που καλούνται εν ολίγοις να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες.
Κι αυτό δεν εμπεριέχει το στοιχείο της τυχόν συμπάθειας για τον δημοφιλή τραγουδιστή αλλά απλώς εδράζεται σε μια αυταπόδεικτη πραγματικότητα: Έχει δικαιωθεί – μέχρι στιγμής – σε όλες τις δικαστικές μάχες για την υπόθεση της φοροδιαφυγής (διοικητικά και ποινικά) αλλά το δημόσιο βρίσκει και πάλι τους τρόπους να τον φέρνει σε θέση απολογούμενου.
Αυτό άλλωστε είναι το μόνιμο πρόβλημα όλων των πολιτών που βλέπουν να δικαιώνονται από τα δικαστήρια όμως η ανάσα του κράτους είναι στο σβέρκο τους.
Αθωώσεις
- Προ ημερών το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την απαλλαγή του από την κατηγορία της φοροδιαφυγής, σχετικά με το ποινικό σκέλος της υπόθεσης που αφορά σε εμβάσματα ύψους 5,3 εκατ. ευρώ που μεταφέρθηκαν στην Κύπρο το χρονικό διάστημα 2010 -2011. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν σύμφωνη με την εισαγγελική πρόταση που είχε προηγηθεί και με την οποία προτάθηκε η αθώωση του Μιχ. Χατζηγιάννη.
- Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό το Διοικητικό Εφετείο είχε ακυρώσει το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στον μουσικό για το επίμαχο ποσό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!