Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Cenergy: Στις 21/12 αναμένεται η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών
[Capital]: Cenergy: Στις 21/12 αναμένεται η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών

[Capital]: Cenergy: Στις 21/12 αναμένεται η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών

Δημοσιεύθηκε το ενημερωτικό δελτίο της βελγικής ανώνυμης εταιρίας Cenergy Holdings S.A. σχετικά με την εισαγωγή όλων των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών και το Χρηματιστήριο Αθηνών στο πλαίσιο της διασυνοριακής συγχώνευσης δι’ απορρόφησης από την εταιρεία των ελληνικών εισηγμένων εταιριών, Σωληνουργεία Κορίνθου Εταιρία Συμμετοχών Α.Ε. και Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. Εταιρία Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρία.

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, η εισαγωγή των αρχικών μετοχών της Cenergy Holdings S.A. αναμένεται να λάβει χώρα στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών την ή περί την 1η Δεκεμβρίου 2016 και στο Χρηματιστήριο Αθηνών την ή περί την 7η Δεκεμβρίου 2016, με άμεση αναστολή διαπραγμάτευσης έως την έναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της διασυνοριακής συγχώνευσης. Η έναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών αυτών αναμένεται να λάβει χώρα στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών την ή περί την 21η Δεκεμβρίου 2016.

Το εν λόγω ενημερωτικό δελτίο εγκρίθηκε κατά την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης από τη Βελγική Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Αγορών (FSMA). Έχει κοινοποιηθεί από την FSMA στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την ευρωπαϊκή Οδηγία περί ενημερωτικού δελτίου (Οδηγία 2003/71/ΕΚ).

Βασικά στοιχεία της συναλλαγής

Η Cenergy Holdings S.A.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!