Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: BMW: Θέτει στόχο την μικρή αύξηση των κερδών το 2017
[Capital]: BMW: Θέτει στόχο την μικρή αύξηση των κερδών το 2017

[Capital]: BMW: Θέτει στόχο την μικρή αύξηση των κερδών το 2017

Η BMW θέτει στόχο την επίτευξη πωλήσεων-ρεκόρ, καθώς και εσόδων και κερδών φέτος, με την αναδιοργάνωση της παραγωγής των ιδιαίτερα κερδοφόρων SUV, για να χρηματοδοτήσει τις επενδύσεις και να αναμορφώσει το σύστημα παραγωγής για πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

“Το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης θα ενοποιηθεί στα βασικά μας brands”, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Harald Krueger σε συνέντευξη Τύπου.

Στις αρχές του μήνα, η BMW ανακοίνωσε τα προκαταρκτικά οικονομικά αποτελέσματα για το 2016, με τα ΕΒΙΤ να μειώνονται κατά 2,2% στα 9,39 δισ. ευρώ, ενώ τα έσοδα διαμορφώθηκαν σε επίπεδο-ρεκόρ, στα 94,16 δισ. ευρώ.

Επίσης, ο Krueger τόνισε ότι η σημασία της Βρετανίας ως τόπος παραγωγής, θα εξαρτηθεί από το πόσο επιτυχημένα θα διαπραγματευτεί την έξοδό της από την ΕΕ.

Το εργοστάσιο της BMW στην Οξφόρδη είναι σήμερα το κύριο κέντρο παραγωγής του Mini, αλλά η επιβολή τιμωρητικών δασμών στις εξαγωγές μεταξύ ΕΕ και Βρετανίας, θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό.
“Το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει σημαντική τοποθεσία για μας. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα χειριστεί το Brexit”, δήλωσε ο Krueger.

“Στον όμιλο BMW, προετοιμάζουμε διάφορα σενάρια. Το δίκτυο παραγωγής μας προσφέρει ευελιξία. Τα μοντέλα Mini κατασκευάζονται επίσης στην Ολλανδία”, τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!