Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Αξιωματούχος: Οι βρετανικές τράπεζες θα μεταφέρουν κάποιες δραστηριότητες στη Φρανκφούρτη
[Capital]: Αξιωματούχος: Οι βρετανικές τράπεζες θα μεταφέρουν κάποιες δραστηριότητες στη Φρανκφούρτη

[Capital]: Αξιωματούχος: Οι βρετανικές τράπεζες θα μεταφέρουν κάποιες δραστηριότητες στη Φρανκφούρτη

Οι τράπεζες με έδρα το Λονδίνο θα ξεκινήσουν τη μεταφορά κάποιων δραστηριοτήτων τους στη Φρανκφούρτη το δεύτερο εξάμηνο του 2017 για να εξασφαλίσουν πλήρη πρόσβαση στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανέφερε σήμερα ανώτατος αξιωματούχος της Φρανκφούρτης, όπως μεταδίδει το Reuters.

O Hubertus Vaeth, που είναι επικεφαλής του Frankfurt Main Finance, το οποίο προωθεί το γερμανικό χρηματοπιστωτικό κέντρο, δήλωσε ότι οι τράπεζες του έχουν πει ότι θα μεταφέρουν κάποιες δραστηριότητές τους στη Γερμανία το επόμενο έτος.

“Το ακριβές μέγεθος παραμένει ανοικτό. Θα υπάρξει κάποια αναδιοργάνωση που πρέπει να γίνει, δεν υπάρχει καμία πίεση να το επισπεύσουν” δήλωσε στο Reuters στο περιθώριο ενός συνεδρίου με θέμα το Brexit .

“Βλέπουμε ήδη μικρές διερευνητικές ομάδες να εξετάζουν ορισμένες πτυχές. Βλέπουμε επιλογές στο χώρο των ακινήτων και έχουμε πολύ σαφείς ενδείξεις ότι κάτι θα μετακινηθεί, ωστόσο όχι ολόκληρες λειτουργίες”, ανέφερε ο Vaeth.

Μερικές μικρές δραστηριότητες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν να μετακινούνται τους προσεχείς μήνες, αλλά η βασική μετεγκατάσταση θα γίνει λίγο αργότερα. “Το αναμένουμε το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους Οι μεγάλες ΄μετακινήσεις θα ξεκινήσουν το δεύτερο μισό του 2017″ συμπλήρωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!