Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Αύριο το απόγευμα η τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[Capital]: Αύριο το απόγευμα η τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[Capital]: Αύριο το απόγευμα η τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19:17

Τρίτη διάσκεψη για το μείζον θέμα των τηλεοπτικών αδειών και την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά, ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τον πρόεδρο του ΣτΕ Νικ. Σακελλαρίου για αύριο το απόγευμα. Οι δικαστές πιθανότατα θα κληθούν να αποφασίσουν για το βασικό νομικό θέμα, που αφορά στο παραδεκτό των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών, το οποίο αποτελεί την βασική προϋπόθεση για να μπει το Ανώτατο Δικαστήριο στην ουσία της υπόθεσης. Η διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής πέραν του ότι διακόπηκε το πρωί μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, διακόπηκε και το μεσημέρι της ίδιας μέρας, λίγο πριν κλείσει ο πρώτος και βασικός κύκλος των νομικών ζητημάτων και προχωρήσουν οι 31 δικαστές σε ψηφοφορία.

Νέες αιτήσεις

Παράλληλα, νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, ΣΚΑΙ, Άλτερ Έγκο και η Κυπριακή εταιρεία “Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου” (ITV CP). Οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων επικεντρώνονται στα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων, ενώ υποστηρίζεται ότι έγινε προσπάθεια από διαγωνιζόμενο να ανέβει όσο μπορεί το τίμημα των αδειών.

Οι προσφεύγουσες εταιρείες στρέφονται κατά αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και ειδικότερα, κατά των αποφάσεων ανακήρυξης των 4 υπερθεματιστών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!