Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Αρχίζει “σκανάρισμα” σε κρατικά ταμεία, τράπεζες και αποκρατικοποιήσεις
[Capital]: Αρχίζει “σκανάρισμα” σε κρατικά ταμεία, τράπεζες και αποκρατικοποιήσεις

[Capital]: Αρχίζει “σκανάρισμα” σε κρατικά ταμεία, τράπεζες και αποκρατικοποιήσεις

Της Δήμητρας Καδδά

Τα μέτωπα του προϋπολογισμού των ειδικών μισθολογίων και των κοινωνικών επιδομάτων, του εργασιακού, των αποκρατικοποιήσεων, των τραπεζών και των κόκκινων δανείων ανοίγουν ξανά από σήμερα στην 2η αξιολόγηση που ξεκινά…. σταδιακά και με διαλείμματα “διακοπών”.

Τα τεχνικά κλιμάκια – σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών – ξεκινούν από σήμερα τις επαφές στην Αθήνα, αλλά το ακριβές πρόγραμμα των συναντήσεων σε επίπεδο επικεφαλής αναμένεται να προσδιοριστεί πιθανότατα σήμερα. Προς το τέλος της εβδομάδας φτάνει και το ΔΝΤ καθώς ο θάνατος ενός μέλους της ομάδας προκάλεσε αλλαγή προγράμματος στην αποστολή.
Η αξιολόγηση θα ξεκινήσει όπως προβλεπόταν εντός της εβδομάδας, πρώτα με τεχνικές επισκέψεις και στη συνέχεια με τους επικεφαλής λόγω της απαιτούμενης προετοιμασίας. Η αποστολή αναμένεται να διαρκέσει έως το τέλος Οκτωβρίου αναφέρουν πηγές της Κομισιόν.

Η ημερομηνία αναχώρησης φαίνεται ότι είναι εκ των προτέρων δεδομένη: την 1η εβδομάδα του Νοεμβρίου σε αρκετά κράτη ξεκινούν οι φθινοπωρινές διακοπές…

Και καθώς στις 24/25 Οκτωβρίου λαμβάνει χώρα το EWG και η σύνοδος του ESM για την καταβολή των υποδόσεων (2,8 δισ. ευρώ εκ των οποίων το 1,7 δισ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!