Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Αποχώρησε ο Φοίβος Καρακίτσος από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Μαρινόπουλος
[Capital]: Αποχώρησε ο Φοίβος Καρακίτσος από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Μαρινόπουλος

[Capital]: Αποχώρησε ο Φοίβος Καρακίτσος από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Μαρινόπουλος

Αποχώρησε ο Φοίβος Καρακίτσος από την θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Μαρινόπουλος . Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση ο κ. Καρακίτσος, πρώην διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος της πατρινής εταιρίας supermarket ΚΡΟΝΟΣ, αποχώρησε στις 14 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση συνεργάστηκε τον τελευταίο χρόνο με την εταιρία Μαρινόπουλος στο πολυεπίπεδο πλάνο διάσωσης της αλυσίδας. Έχοντας διατελέσει ένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του δύσκολου αυτού εγχειρήματος, το οποίο στην ολοκλήρωσή του αποτυπώνει το μεγαλύτερο Retailer της Ελληνικής αγοράς, επιστρέφει από αυτή την εβδομάδα στις δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες (ACHAIA A.E., ΕΔΙΑΠ Α.Ε., ΧΕΛΜΟΣ Α.Ε.).

Ο κ. Φοίβος Καρακίτσος σχολίασε ΄΄Η θητεία μου ως Εμπορικού Διευθυντή σε ένα τόσο μεγάλο group και μάλιστα σε αυτές τις μοναδικά δύσκολες καταστάσεις υπήρξε πρόκληση και τιμή. Αισθάνομαι περήφανος που στάθηκα μαχητής ανάμεσα σε ίσους και άξιους. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Μαρινόπουλου για την εμπιστοσύνη και να ευχηθώ στην οικογένεια Σκλαβενίτη καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρος πως το νέο σχήμα θα πετύχει τους στόχους του, θα ενισχύσει την Ελληνική οικονομία, την απασχόληση, τις τοπικές παραγωγές, τα ελληνικά προϊόντα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!